Activiteiten

za jan 27 @09:00 - 12:00PM
Snoeilessen grootfruit
do mrt 08
Start inschrijvingen
do mrt 08 @19:00 -
Infosessie 1e en 2e graad
za mrt 10 @09:00 - 12:00PM
Snoeilessen sierstruiken
za mrt 17 @09:00 - 12:00PM
Cursus enten


De leerwinkel

Alles wat op de school wordt geproduceerd, is te koop in de leerwinkel. Een greep uit ons gamma: kamerplanten, groenten, groot- en kleinfruit, seizoensgebonden producten als eenjarig perkgoed, potchrysanten, kerststerren, snijbloemen, … Ook containerplanten, vaste planten, struiken en bomen met blote wortel behoren tot ons assortiment. Bloemstukken op bestelling. Plantenverhuur voor evenementen.

                     

Wie kan in onze leerwinkel terecht?

Op vrijdag is de leerwinkel open voor iedereen.
De leerwinkel is doorlopend open van 09u30 tot 16u45.

 

De Leerwinkel en 7BSK

De leerlingen van het 7 Specialisatiejaar Bloemschikken en het 5e en 6e jaar keuzemodule Bloemschikken volgen een sterk praktijkgerichte opleiding bloemschikken en –binden. De aangeleerde technieken zetten zij op donderdag en vrijdag in de leerwinkel om in praktijk. Ze verzorgen de winkeletalage, maken boeketten en bloemstukken in diverse stijlen en verpakken hun werk op een smaakvolle en attractieve manier. Het aangeleverde basismateriaal wordt wekelijks vers gekocht.

      

Algemene info

GROENTEN EN FRUIT:

Vanaf vrijdag 8 september kan er terug telefonisch worden besteld. Er kan gebeld worden tussen 8u30 en 9u15. Ook bloemwerk kan nog telefonisch besteld worden. Er is geen bankcontact aanwezig, er kan enkel cash worden betaald.

BOEKETTEN, BLOEMSTUKKEN en DECORATIES:

• rechtstreeks in de leerwinkel op vrijdag, voor levering ten vroegste de week nadien
• telefonisch op vrijdag in de leerwinkel op het nummer: 09 210 45 35
• telefonisch op maandag, dinsdag en woensdagvoormiddag via het algemeen nummer: 09 210 45 40
• via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ten laatste op woensdag voorafgaand aan de vrijdag, waarop de bestelling wordt afgehaald.