Activiteiten

Geen evenementen


De Leerwinkel is tijdens de zomervakantie (van vrijdag 30/06 tem vrijdag 01/09) open van 9.30 uur tot 12.00 uur.
De Leerwinkel is gesloten vrijdag 21/07.

De leerwinkel

Alles wat op de school wordt geproduceerd, is te koop in de leerwinkel. Een greep uit ons gamma: kamerplanten, groenten, groot- en kleinfruit, seizoensgebonden producten als eenjarig perkgoed, potchrysanten, kerststerren, snijbloemen, … Ook containerplanten, vaste planten, struiken en bomen met blote wortel behoren tot ons assortiment. Bloemstukken op bestelling. Plantenverhuur voor evenementen.

                     

Wie kan in onze leerwinkel terecht?

Op vrijdag is de leerwinkel open voor iedereen.
De leerwinkel is doorlopend open van 09u30. tot 16u45.

 

De Leerwinkel en 7BSK

De leerlingen van het 7 Specialisatiejaar Bloemschikken en het 5e en 6e jaar keuzemodule Bloemschikken volgen een sterk praktijkgerichte opleiding bloemschikken en –binden. De aangeleerde technieken zetten zij op donderdag en vrijdag in de leerwinkel om in praktijk. Ze verzorgen de winkeletalage, maken boeketten en bloemstukken in diverse stijlen en verpakken hun werk op een smaakvolle en attractieve manier. Het aangeleverde basismateriaal wordt wekelijks vers gekocht.

      

Algemene info

GROENTEN EN FRUIT:

Om organisatorische redenen kunnen wij bestellingen van groenten en fruit niet langer via de telefoon aannemen. Enkel bloemwerk kan nog telefonisch besteld worden.

BOEKETTEN, BLOEMSTUKKEN en DECORATIES:

• rechtstreeks in de leerwinkel op vrijdag, voor levering ten vroegste de week nadien
• telefonisch op vrijdag in de leerwinkel op het nummer: 09 210 45 35
• telefonisch op maandag, dinsdag en woensdagvoormiddag via het algemeen nummer: 09 210 45 40
• via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ten laatste op woensdag voorafgaand aan de vrijdag, waarop de bestelling wordt afgehaald.